Dodývateľa, ktorý kompletne navrhne, vybaví zariadením, dovezie a namontuje kuchyňu, jedálen, skladové priestory potravín
- pre motel s kapacitou 36 /50/ lôžok / len podávanie raňajok/ vo forme švédskych stolov
- potrebné si dohodnúť osobné stretnutie
Obchodná verejná súťaž
(v zmysle § 281-288 Obchodného zákonníka v platnom znení)
Zadanie: vypracovanie cenovej ponuky na kompletnú realizáciu kuchyne, jedálne a skladových priestorov potravín.
Termín odovzdania cenovej ponuky: do 20.6.2008 do 14,00 hod.
Vyhlásenie výsledkov: písomne do 27.6.2008
Prílohy: projektová dokumentácia
Na základe investičného zámeru prestavby budovy na motel Vás žiadame o vypracovanie cenovej ponuky, ktorá zahŕňa projekt, vybavenie, dovoz a montáž všetkých zariadení potrebných pre fungovanie kuchyne, jedálne a skladu potravín pre potreby motela.
Požadujeme garanciu cien na rok 2009.
Priestory sa nachádzajú na prízemí motela / v projekte pod číslami 1.11 až 1.14/.
Kapacita motela je 36 lôžok.
V moteli sa budú pripravovať len raňajky a to v podobe švédskych stolov, ktorého súčasťou bude podávanie: obložených mís zeleninových, ovocných, nárezy, syry, párky, praženica, omelety, cereálie, pečivo, nápoje teplé, studené...
Riady na stravovanie/taniere, poháre.../ budú jednorazové, plastové.
Kuchyňa: / v projekte miestnosť č.1.13/ v cenovej ponuke prosíme uviesť všetky zariadenia potrebné na prípravu švédskych stolov pre 36 osôb vrátane príslušenstva na varenie/ hrnce, riady, nádoby.../
Jedáleň: /miestnosť č. 1.11 a 1.12/
V jedálni /1.11/sa budú nachádzať bufetové stoly teplé, studené, toaster, odšťavovače, stroje na prípravu kávy, zásobníky na kávu, horúcu, studenú vodu, džúsy, šalátové vozíky chladené vyhrievané, kombinované, zásobníky na ovocie, pečivo, musli, stojany na doplnky a podobne.
Zariadenia sa budú po raňajkách zakrývať bezpečnostnou roletou a budú mať stále miesto.
Tak isto sa tu bude nachádzať sedenie okrem klasickej formy aj „na stojaka“(stoly, pulty)
V jedálni / 1.12/ sa bude nachádzať len sedenie a to okrem klasickej formy aj tzv. „na stojaka.
V jednom z miestností /1.11 alebo 1.12/ treba rátať s umiestnením detského stolíka so stoličkami.
Koncepciu stolovania prosíme detailne premyslieť tak, aby bola nielen estetická, ale aj čo najkomfortnejšia pre hosťa a zároveň praktická na obsluhu a personál. Cez miestnosť 1.12. budú hostia zároveň prechádzať z obidvoch strán k recepcii /1.10/, ktorú bude deliť od jedálne/1.12/ recepčný pult.
V jedálňach treba umiestniť vhodné a estetické odpadkové koše a takisto mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu tak aby mali k tomu hostia prístup 24hod.
Skladové priestory potravín:/miestnosť č.1.14/ budú sa tam nachádzať všetky zariadenia a príslušenstvá potrebné k uskladneniu potravín, regále, boxy, chladničky, mraznička....
Akékoľvek ďalšie otázky Vám radi odpovieme písomne alebo telefonicky.
Profil zákazníka: spol s .r.o. z Banskobystrického kraja zameraná na stavebné realizácie interiérov
Ďakujem za ponuku.